SERVICES

Ιδέες για ειδικές προβολές

Ιδέες για ειδικές προβολές


 


Είτε πρόκειται για φεστιβάλ, σχολείο, γάμο, πάρτυ ή κάποιο άλλο εορταστικό γεγονός κάντε τον χώρο ή τη βραδιά να ξεχωρίσουν.

Οι προβολές σε εορταστικές εκδηλώσεις γίνονται πολύ δημοφιλείς σε όλο τον κόσμο. Δημιουργήστε ένα βίντεο ή slideshow, για την περίσταση. Εκπλήξτε τους φίλους σας που γιορτάζουν ετοιμάζοντας κάτι για αυτούς. Φανταστείτε τα πρόσωπα τους όταν ξαφνικά εμφανιστεί/ανέβει μια οθόνη σινεμά, με τους φίλους σας να είναι οι πρωταγωνιστές!

Μπορείτε να ετοιμάσετε ένα slideshow/βίντεο που να είναι κάτι συγκινητικό αλλά και αστείο. Εμπλέξτε στενούς φίλους, συναδέλφους και την οικογένεια με ευχές ή μια δήλωση σε κάμερα ανάλογα την περίσταση. Στις μέρες μας, οι κάμερες στα κινητά και οι εφαρμογές για τη δημιουργία slideshow και βίντεο, έχουν κάνει την όλη διαδικασία απλή και άκρως δημιουργική. Yπάρχουν πολλοί τρόποι να προσεγγίσετε τα παραπάνω και να κάνετε μια βραδιά πραγματικά να ξεχωρίσει. Κυρίως αν πρόκειται για βίντεο ή slideshow σε γάμο. Πατήστε στον προηγούμενο σύνδεσμο για να δείτε περισσότερα.

Γωνία παιδικού σινεμά για κάθε περίσταση και εκδήλωση. Αφήστε τους ενήλικες να περάσουν λίγο χρόνο «ανέμελα» και να απολαύσουν την εκδήλωσή σας, ενώ τα παιδιά απολαμβάνουν μια αγαπημένη ταινία τους.

Επαγγελματικές παρουσιάσεις, διαφημιστικές πινακίδες, gamming, μεγάλα αθλητικά γεγονότα κλπ. Αν έχετε κάποια άλλη δική σας ιδέα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να την ακούσουμε.

Συχνές Ερωτήσεις

1Πρέπει να παραμείνει η οθόνη στο χώρο για όλη τη βραδιά/εκδήλωση;
Το πλεονέκτημα με τις φουσκωτές οθόνες είναι η ευελιξία που παρέχουν. Μπορούν να φουσκώσουν και να ξεφουσκώσουν σε ελάχιστο χρόνο (λιγότερο από 10 λεπτά) με ελάχιστο έως καθόλου θόρυβο.
2Μπορεί να στηθεί παντού η οθόνη;
Σχεδόν οπουδήποτε. Σε πισίνα, σε γρασίδι, όλες τις επιφάνειες, ακόμα και σε παραλία. Η ομάδα μας θα σας συμβουλεύσει με βάση την εμπειρία μας και την επιθυμία σας.
3Χρειάζεται πολύς χρόνος να στηθεί; Κάνει θόρυβο;
Καθόλου. Περίπου 30-45 λεπτά, ανάλογα με το χώρο και την οθόνη. Στο τέλος μαζεύουμε ήσυχα και αποχωρούμε από το χώρο μέσα σε 20-25 λεπτά.
4Πρέπει να έχει σκοτεινιάσει;
Ναι. Καμία εξωτερική προβολή δε λειτουργεί στο φως της ημέρας. Σας συμβουλεύουμε να ξεκινήσετε τουλάχιστον 20 λεπτά μετά την τοπική ώρα ηλιοβασιλέματος.
5Πόσο κοστίζει;
Η τιμή εξαρτάται από διάφορες παραμέτρους και τι ζητάτε. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας βοηθήσουμε με την καλύτερη δυνατή λύση.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα.